2009-11-07
 22:11:53

God Middag och en promenad :)

Godkväll!

Imorse!

Imorse vaknade man av att de var kallt på rummet så jag gick upp istället men där var de ännu kallare men tänkte inte mycket på det utan satte igång tvn och åt lite frukost..efter en stund kommer syster upp och säger pannan har ju stannat jag bara hmm inte så konstigt att de var så kallt då!. Så hon ringde över till farfar så han fick komma in med mer pellets och starta pannan^^:) så hjälpte honom bära in massa tungt pellets!

Just nu!

Sitter här framför datan och spela lite på Facebook^^, ovanligt NOT!.
Arne och pappa fick klart en del med väggarna idag och vet ej om de fortsätter imorgon :). men fint kommer de nog bli! Och emellan allt de så åt vi en jättgod middag någon form av kassler i sås med massa olika frukter som banan, mandarin, purjolök var där massa av och ost + kasslern:) och till de var de ris:). MEGA GOTT!
Efter vi ätit och vi pratat och skrattat och blåst upp ballonger och haft sönder dom^^ så gick vi ute en 30mins promenad Kusinerna sparkade på sparkcyklar och timmie och jonte cyklade:), själv gick man med hunden ! Som drar en del...men de gick väldigt bra idag lugnt och skönt!

Hemma efter rundan gjorde vi vid en uppblåsbar säng eller vad man kallar de :P jättepraktisk i alla fall, menmen gjorde vid lite tog ner kuddar och täcke och så:), så nu är där bäddat och klart till kusinerna:).
Just nu spelar kusinerna wii där uppe och pappa jag och älskling ser en film:). Ska nog välja ut någon film snart som kusinerna vill se sedan blir det läggdags! Hunden ligger just nu ute i hallen som en död fisk^^ han är nog trött :), efter allt stimmande och lekande i trädgården!. Det är så skönt att ha kusinerna på besök ibland:) man har så roligt och skrattar hela tiden:). Ja nu ska jag nog sluta skriva så ni inte blir för trötta i ögonen^^.

Ha en jättefin Lördagskväll ♥

Kraaam♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: