2010-06-27
 14:45:37

Helgen som var:)

Hejsan alla! I detta fina väder är de väl ingen som sitter och läser bloggar ;P

I alla fall!

I Fredags kom Fredde och Stina (hans hund) hit :) och vi gjorde midsommar mat och jordgubbar med glass efter :)! MUMS! Det var Jag, fiia och Fredde med 3 hundar:). men de blev rätt skönt...efter det tittade vi på Farsan. Ni som inte sett denna film se den!^^ för den är grymt rolig:P. efter det såg vi en annan film med Jackie Chan, Sedan gick vi ner och la oss:).

Igår!
Var det 35 års kalas för Sara (styvmamma) Så Grattis i efterskott till henne:). Det blev födelsedagsfirande med ris kasslergryta med massa grönsaker och frukt i (jättegott!) och sallad till! Efter det blev det Jordgubbstårta! sedan massa prat och skratt. Sedan vid 9 åkte alla hem. Då spelade vi ett spel som heter Scooby doo haha men de var faktiskt kul:P.

Idag
har vi inte gjort så mycket :) ute och gått med hundarna och tagit de lugnt. Stina åkte hem idag :) men kanske lika bra de skönt för henne och komma hem ju efter en helg med 2 andra hundar:). Men ja...påbörjat maten och efter det bir de jordgubbar!:) Så nu ska jag ut i solen lite:P. eller hitta på något

Kraaaam♥


Netti
PUBLICERAT: 2010-06-28, 18:22:59

De va kul att de funkade me hundarna, o att ni hade kul... Har du inte fotat nåt? =)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: